GTM-WMNVWQB
top of page

Klangmassage

Helt ærlig....

Første gang jeg prøvede klangmassage, var jeg ved at dø af grin. 

Jeg synes det virkede underligt.

Men da jeg mærkede forandringen efter behandlingen, blev jeg alligevel lidt nysgerrig. Jeg er af den mening, at man lærer så længe man lever og man lever så længe man lærer.

Jeg var jo næste nødt til at kigge nærmere på denne underlige behandlingsform.

Jeg brugte det næste stykke tid på nettet for at søge oplysninger og på YouTube for at lære noget.

Jeg besluttede mig for, at tage et kursus, så jeg bedre kunne se og mærke vibrationerne fra de mystiske skåle fra Nepal.

Sidst i august 2022, drog jeg afsted til det mørke Jylland, for at deltage i et intensiv kursus i klangmassage. Der er flere moduler, men metoden kan allerede tages i brug efter første modul. Jeg overvejer at deltage i tillægsdelen, hvor jeg lærer at behandle dyr med klangskåle, men det må tiden vise om jeg får gjort. Mine heste synes vist jeg er underlig nok i forvejen, uden at sætte skåle rundt på ryggen af dem.

Glæd jer, det er en god og smertefri behandling.

I Tyskland er disse skåle meget brugt. Især børnehaver hvor der til tider kan være en lidt høj energi. Når skålene tages i brug, falder børnene til ro.

Plejehjem og hospice benytter skålene, til at få den ældre/døende il at slappe af.

 

 

Syngeskål

Her ses hvad der sker i kroppen under behandlingen. Når skålen aktiveres, skabes der svingninger (lydbølger), som påvirker 

mennesket som består af ca. 80 procent vand.

Bemærk. Der er ikke vand i skålene under behandlingen. Dette billede  er blot for at vise hvordan skålene indvirker på kroppens væske. 

 

 

Syngeskål Lydhealing

Når man behandles md klangmassage, har man sit tøj på.

Hvad er klangmassage ?

Kroppen består af ca. 75-80% væske, samt en masse bindevæv og celler. Man kan sammenligne cellerne lidt med en harddisk i en pc. Celler husker... stress, smerter, ængstelse, dårlige minder, sætter sig i cellerne som fysisk og/eller psykisk ubalance.

Det er her klangmassagen, kan hjælpe. Vibrationerne fra klangskålene påvirker de celler, der har behov for det, og det hjælper kroppen med at helbrede sig selv.

Man kan på ingen måde skade med klangmassage.

Hvad kan klangmassage ?

Klangmassager er yderst effektivt mod:

Depression.

Søvnproblemer.

Stress.

Hjælper til at kunne slappe af.

Koncentrationsbesvær

indlæringsvanskeligheder.

forskellige smerter i kroppen.

Piskesmæld

Tinnitus.

Svimmelhed.

For højt blodtryk.

Manglende selvtillid.

Manglende energi.

Hovedpine/migræne.

Maveproblemer.

Hvor stammer klangmassage fra ?

.

Klangmassage stammer fra Nepal, hvor den har sin oprindelse for mere end 3000 år tilbage. Denne behandlingsform er ikke blot kendt for at være afstressende, men også kendt for at kunne afhjælpe problematikker i kroppen. Den kan dermed bruges både til at finde sin indre ro, men samtidig også bruges til komme konkrete problemer til livs.

Skålene er af forskellig størrelse og vægt. De er håndlavet og har hver sin unikke lyd. Der er mindst 5 forskellige metaller i en klangskål

Man kan købe fabriksfremstillede skåle, som naturligvis er væsentlig billigere end de håndlavede. Man kan bruge de skåle man synes er bedst for en selv at arbejde med. Jeg foretrækker de håndlavede, da hver skål er unik .

Hvorfor vælge klangmassage ?

Simpelthen fordi det virker. Samtidig med at det er dejlig afstressende og helt smertefrit. Nogle mennesker har desuden svært ved at være afklædt eller ved berøring, så her er klangmassage det oplagte valg.

 

Under massagen kommer du i en dyb afslappet tilstand, hvor den eneste opgave du har er, at nyde behandlingen.

Under klangmassagen ligger du fuldt påklædt. Skålene placeres rundt på, eller ved siden af kroppen, og jeg sætter skålene i svingninger med en speciel pind. Du ligger afslappet på briksen og lader svingningerne fra skålene behandle dine problematikker..

bottom of page