GTM-WMNVWQB
top of page

Alternativ behandler siden 1996Jeg Hedder Anette

FaceApp_1625298369224.jpg

Jeg Hedder Anette Rath og er født i 1961

Jeg blev uddannet social-og sundhedsassistent i 1996.

Min interesse for det alternativ, går tilbage til, da jeg var omkring 23 år. Men det tog rigtig fart, da min mor blev syg og blev hjulpet af en Zoneterapeut. Der opdagede jeg, at det havde et utrolig virkning og besluttede mig for, at jeg også ville være Zoneterapeut. Senere i livet, da min mor blev alvorlig syg, var jeg i stand til at afhjælpe hendes gener. Ikke at helbrede hende eller fjerne generne helt, men at forøge hendes livskvalitet betydeligt de sidste år.

Jeg gik 3½ år på skolen for Holistisk afspænding, men valgte at afslutte uddannelsen kort for eksamen, da skolen ikke accepterede, at man kombinerede behandlingerne, hvilket var mit formål.

Jeg har efterfølgende taget andre kurser og uddannelser, gennem mange år. Jeg kan godt lide, at holde mig opdateret, både som sosu-assistent , men også inden for det alternative.

Mine uddannelser er taget følgende steder:

Sosu-skolen i Brøndby

Skolen for Holistisk afspænding

Naturmedicinsk kursuscenter "Under Elmene"

Hos Jørgen Elmklint. Clairvoyant, Healer, Massør, Genkaldelsesterapeut

Certificeret Hypnotisør hos Fredholm hypnose/Hypnose Academy

Cuppingterapi hos Mustafa Ceran, der er indehaver af Akuzomas

Japansk facelift hos Dig i Centrum

Kosmetisk ansigtsakupunktur Hos Dig i Centrum

Skulderen i Centrum Hos Dig i Centrum

Nakken i centrum Hos Dig i Centrum

Fodakupunktur Hos Dig i Centrum

Hotstone massage hos DDZ

Hælspore hos Gunna. (20.9.21)

Karpaltunnelsyndrom/tennisalbue hos Gunna. (23.9.21)

MET hos Lasota Akademi (Januar 2022)

I flere år arbejdede jeg sammen med Jørgen Elmklint. Han blev min læremester indenfor genkaldelses terapi, også kaldet regressions terapi eller Past life. Det var også her, jeg  tog massageuddannelsen. Vi tog ud på messer og arbejdede sammen i hans klinik. Desværre døde han, alt for tidligt, for nogle år siden.

I kraft af min uddannelse og mangeårig arbejde på hospitaler, er jeg selvfølgelig bekendt med, at overholde tavshedspligt og hygiejniske principper, ligesom jeg er opdateret med 1.hjælp og hjerte-lungeredning.

Selvom jeg har troen og erfaringen på, at alternativ behandling kan afhjælpe de fleste gener, men husk: En alternativ behandling, må ikke erstatte et lægebesøg.

bottom of page