GTM-WMNVWQB
top of page

Sansemassage

Et bedre ord ville måske være sansebehandling, men jeg synes det lyder lidt klinisk, derfor blev det til sansemassage.

Den ultimative oplevelse af krop og sind.

Forkæl dig selv med en oplevelse ud over det sædvanelige.

Modvirker stress og spændinger.

Reducerer hudsult.

Får dig til at opleve/genopleve din krop og elske den, som den er.😍

Metoden er udviklet af mig, og kan derfor ikke bestilles i andre klinikker.

Som udgangspunkt er du helt nøgen under behandlingen, men hvis du ønsker det, dækkes du til med håndklæder. Det er vigtigt, du føler dig afslappet og godt tilpas.

Din krop vil blive mødt med blide strøg, faste strøg, fjerlette berøringer.

Kulde, varme og meget andet.

Hvorfor er man helt nøgen?😱

Fordi tøj har elastikker , kanter syninger og lign. Kroppen har brug for at være helt uden de snærende tøjstykker. Desuden bliver du masseret/behandlet "all over", og det er lettere uden tøj.

WOW er det frækt?😳

Nej det er ikke frækt, det er behandling og nej ingen "happy ending", men hvis du ønsker det, bliver hele kroppen smurt ind i olie, også de mere "private" steder, som bryst og skamben. (som i klinikken betegnes kønsben)  

Det aftales inden behandlingen starter, hvor du ønsker/ikke ønsker berøring..

Hvorfor bliver man smurt ind "all over" 🤷

Fordi behandlingen går ud på at slippe den skam (Derfor betegnes det ikke skamben, da der ikke er nogle steder på kroppen der er skamfyldte) over vores krop, som mange af os er vokset op med, og som vi hele tiden får smidt i hovedet gennem livet. Alle dine kropsdele er lige meget værd, og fortjener samme behandling. Dit bryst eller kønsben, får nøjagtig samme opmærksomhed som din arm. For mig er der ingen forskel på hvilken kropsdel jeg behandler. Men bare rolig. Sessionen starter med, at du giver mig besked, hvis der er steder du ikke ønsker behandling. Det respekteres fuldt ud. Det er vigtigt du siger fra. Du kan naturligvis ombestemme dig undervejs.

Hvordan foregår det?🤔

Du kan bestille 2,5 time eller den ultimative oplevelse på 4 timer.

Som udgangspunkt foregår behandlingen på briks, men kan også i nogle tilfælde udføres på gulv. Ønsker du behandlingen på gulv, så giv venligst besked ved bestilling.

Når du ankommer drikker vi en kop te,  mens vi afstemmer dine forventninger til behandlingen. Jeg forlader lokalet, mens du i ro og mag kan gøre dig klar. Der spilles dæmpet afslappende musik og stearinlysene blafre i det sparsomt oplyste lokale.

Dette er for at give dig en følelse af ro. Vi taler ikke sammen under behandlingen,🤫 netop for ikke at bryde din oplevelse. Du kan naturligvis stadig sige til og fra, og give mig besked, hvis du har brug for at få noget vand at drikke eller benytte toilettet.

Når ca. halvdelen af tiden er gået, vil du blive spurgt om du har brug for vand eller toiletbesøg. Når det er klaret, fortsætter behandlingen. Når selve behandlingen er afsluttet, ligger du ca. 10 minutter for at mærke at din krop langsomt  kommer tilbage til sig selv.

Derefter evaluerer vi på din behandling de sidste 20 minutter, hvor du igen tilbydes vand eller te.

Det er yderst vigtigt, at indtage rigelig vand efterfølgende og slappe af resten af dagen.

 

 

OBS: Ved denne behandling skal der indbetales depositum på 500,-/1000,-. ved bestilling på m.pay 24204559 og restbeløbet 1700kr,-/2300 kr,- kontant ved ankomst.

Grunden til det er, at det er mange timer jeg spærre min kalender, hvis klienten ikke møder op. Desuden er jeg kontaktet af mobilpay erhverv, som har oplyst mig om, at jeg som erhvervsdrivende ikke må modtage betaling på mobilpay før behandlingen er udført.

Depositummet tilbagebetales ikke ved aflysning mindre end 24 timer før behandlingens start. Du modtager naturligvis en kvittering på beløbet .

Jeg glæder mig til at modtage dig i klinikken og føre dig gennem denne vidunderlige verden af følelsen af frihed og accept. Alle er velkommen ung som ældre, høj eller lav, tynd eller fyldig, glat, rynket eller arret hud. Her er alle respekteret og accepteret uanset hvilken krop man har.

Jeg modtager dog kun personer over 18 år til denne behandling,

men der er ingen øvre grænse. 

Har du spørgsmål vedr. behandlingen så er du velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på tlf. 28573878

Hvem kan særligt have glæde af denne behandling?

 

Alle kan have gavn/glæde af denne behandling, men særligt hvis du lider du af mindeværd/skam over din krop/kropsdel. Har været ude for overgreb eller lign, så du har det svært med din krop, vil sansemassagen få din krop og psyke til at mødes igen.

Bestiller du derimod en sansemassage i håb om at blive sexuelt stimulet, så spar dine penge. Du vil bare gå skuffet herfra.

Hvis din nysgerrighed er vakt, så bestil en tid i selvforkælelsens navn til den ultimative nydelse.

 

bottom of page