GTM-WMNVWQB
top of page

Foredrag

Jeg har ofte til messer og i foreninger hold foredrag omkring hypnose og regression. Jeg har nu fået mere på programmet.

Du er velkommen til at ringe og høre mere om mine foredrag.

Foredrag:

Et foredrag varer ca. 1 time- 1½ time. Pris 2500 kr. for foredrag på Sjælland. Hvis du ønsker at booke et foredrag udenfor Sjælland tillægges omkostninger, som transport og evt. overnatning.

Jeg er åben for at besvare spørgsmål, lave demo o.s.v. og holder af, at gøre foredraget "levende"

HYPNOSE.

Et foredrag i hypnose tilpasses jeres behov. Alt hvad der registreres i vores hjerne, som angst, stammen, dårlige vaner som rygning, neglebidning, smerter, fobi, afhængighed, lavt selvværd, eksamensangst, at øge sin sportspræstetion, rideangst. m.m, kan man som regel afhjælpe med hypnose. Mine foredrag handler om hvordan man slipper det, der generer en og er derfor ikke et hypnoseshow.

REGRESSION.

Har du levet før ? Kender du det at møde et fremmed menneske og alligevel synes at kende personen ? eller at "genkende" steder du aldrig har været før, altså så vidt du ved. Foredraget handler om hvordan man kan løse traumer i dette liv, ved at gå tilbage i et tidligere stadie i livet, eller tilbage til andre liv. Er det fantasi eller er det virkelighed ? Book et spændende foredrag. Mulighed for at blive inviteret op på scenen til en demo. Tør du ?

I PSYKOPATENS SPIND.

I mit arbejde træffer jeg mange mennesker hver dag. Alt for ofte, møder jeg mennesker, der har haft en psykopat tæt inde på livet. Foredraget handler om egne oplevelser. Der er åbent for spørgsmål.

DE VOKSNE BØRN.

Hvordan kan man være det, tænker du måske. Eller også er du selv et voksent barn og ved hvad det handler om. Eller du er måske behandler og vil gerne vide mere om, hvad det nu er for noget ?

Jeg er et voksent barn. Betegnelsen et voksen barn, bruger man om en, der er opvokset i en dysfunktionel familie. Hvordan det påvirker hele dit liv. Dine beslutninger. Dine tanker, dit selvværd. Ja selv dit valg at job og ægtefælle. Book et foredrag baseret på virkelige oplevelser.

Ring venligst på 28573878

Vh Anette

bottom of page