GTM-WMNVWQB
top of page

Infrarød varme

tunel.PNG

Hvad gør infrarød varme godt for ?

Smertelindring.

Lindre gigtsmerter.

Booster immun systemet.

Reducerer stress.

Afhjælper træthed.

Øger stofskiftet.

Hjælper  med vægttab.

Afgifter kroppen.

Øger velvære.

Forbedre af huden.

Afhjælper appelsinhud.

Sænker forhøjet blodtryk.

ledsmerter og stivhed.

nervesmerter.

Forbedre blodomløbet.

 

 

 

Hvordan føles det ?

Kort og godt: Fantastisk dejligt.

Den varme du ligger i, er ikke en fugtig varme, som i en sauna, men en tør behagelig følelse. Som at ligge på den skønneste strand en varm sommerdag. Men du kommer til at svede, rigtig meget. Det er derfor en god idé at medbringe tyndt løsthængende tøj, så du kan klæde om efter endt behandling.

 

 

Anbefales tilsagn fra din læge hvis....

Du har pacemaker.

Fået indsat kobberspiral indenfor de sidste 3 mdr.

Er bløder patient.

Har feber.

Har fået implantat indenfor de sidste 3 mdr.

Er gravid.

Er hjertesyg.

 

Der er intet farligt i strålerne, men varmen får pulsen til at stige, hvilket kan være uhensigtsmæssigt for nogle mennesker.

Hvad er infrarød varme og hvordan virker det?

Solens energidækker et bredt energispektrum, herunder infrarødt synligt lys, ultraviolet lys, røntgenstråler og gammastråler. Kun en lille del af disse solstråler er synligesom farver for os mennesker. Den store mængde af solens energiproduktion er i det infrarøde segment af spektret. Dette lys er ikke synligt, men kan mærkes som varme.

Hvordan påvirker infrarød varme din vægt?

Det at svede er en del af kroppens proces, det øger hjertefrekvensen og

den metabolske hastighed. Processen kræver en stor mængde energi og reducerer overskydende salt og det fedt er ligger lige under huden. Ikke nok med at fedtet forsvinder, så har det en synlig effekt ved appelsinhud. Fedt bliver vandopløselig ved 43 grader og kroppen sveder fedt og affaldsstofferne ud.

Kan jeg bare ligge her og tabe mig  ;-)

i princippet så JA !

Hvis du ligger i den varme infrarøde tunnel ca. 30 min. svarer det til en løbetur på 10 km. da kroppen sveder den samme mængde. Derfor er Infrarød tunnel perfekt til dem, som har smerter eller skader, der gør at de ikke kan motionere.

Hvordan fjerner den infrarøde varme affaldsstofferne?

Affaldsstoffer som natrium, alkohol, nikotin, kolesterol og kræftfremkaldende tungmetaller akkumuleres i kroppen gennem dagligdagen. kroppen eliminerer de fleste affaldsstoffer naturligt ved at svede. men den proces er undertiden for langsom. Infrarød varme stimulerer svedkirtlerne, der renser og afgifter huden. Varmeterapien fremskynder simpelthen processen.

Jeg lider af klaustrofobi. Kan jeg benytte tunnellen?

Ja det kan du godt. Den øvre tunnel er på små hjul og skubbes blot tilbage, og du kan stige ud på gulvet. Ellers nøjes man med at bruge den infrarøde madras.

Hvordan forbedre infrarød varme immunforsvaret?

De fleste sygdomme ledsages af feber. Under en feber, opvarmes kroppen op for at fjerne virus og angribe fremmede bakterier. Under varmeterapien optræder en slags kunstig feber, men den er uden ubehag,

Derfor er det lettere for kroppen at fjerne invaderende organismer fordi immunsystemet aktiveresved "kunstig" feber. Nye undersøgelser har vist, at forkølelser og influenza lignende sygdomme, reduceres kraftigt hvis man er behandlet med varmeterapi i det tidlige stadie.

Hvordan reducerer infrarød varmeterapi stress?

Infrarød varme løsner op for musklerne og får kroppen til at slappe af.

 

 

Hvordan gavner infrarød varmeterapi min hud?

Infrarød varme forbedre blodcirkulationen, udleder snavs og kemikalier samt fjerner døde celler på overfladen af huden. Alle disse fordele fører til en mere blød og fast hud.

 

 

Hvordan lindre infrarød varmeterapi smerter? 

Infrarød varme virker lindrende på smerter ved at udvide blodkarrene og øge blodcirkulationen. Bedre blodcirkulation, gør det muligt, at få mere ilt ud til de skadet områder i og på kroppen og hjælper med at reducere smerte og fremskynder helingsprocessen. Undersøgelser har vist, at infrarød varmeterapi, er en vellykket behandlingsform mod gigt, reumatisme samt muskelkramper. 

 

 

tunel reklame.webp
bottom of page