Lær at guide i regression

Nye hold oprettes løbende, når der er mindst 4 og max 10 tilmeldte.
Ring venligst for mere information på tlf. 24204559
PRIS: 19.500 kr. ved kontant betaling. Betaling ved tilmelding.
Mulighed for ratebetaling:
5000 kr. ved tilmelding, derefter 5 rater á  3100 kr. som betales senest 2 uger før modulstart. Prisen for ratebetaling er


profilbillede_edited.png

Anette Rath

Hypnotisør og

Regressionsterapeut

Har vi levet før ?
 
Lær at guide gennem tidligere stadier i dette liv, eller i et liv før dette. Lær hvordan du hjælper dine medmennesker, med at finde et svar på, hvorfor de blev mobbet ? Hvorfor de er angste ?  eller hvorfor har smerter uden påvist grund. 
Lær at håndtere dybe traume og hjælp dem til en større forståelse af karma og hvilken mission de har her i dette liv.
 
Regression er et ufattelig stærkt redskab, til at hjælpe mennesker, der lider af uforklarlige smerter, angst eller lign.
Traume som man har oplevet enten tidligere i sit liv, eller i et liv før dette, kan give problemer i nuværende liv, indtil man opdager, hvad der ligger til grund for problemet. På uddannelsen lærer du, at hjælpe dine medmennesker, til enten at slippe det problem de har, eller lære at forstå og håndtere problemet, på en god måde.
 
Hjælp dem, med at finde svar på de problemer, som de går og tumler med f.eks. "skal jeg lade mig skille" skal jeg flytte til udlandet" osv.
I regression, arbejder vi ud fra, at klienten har alle svar selv, vi er kun deres guide.

Nyt hold starter september 2021
Ring venligst for mere information på tlf. 28573878
Der undervises i Hørve. Tæt på tog st.
PRIS: 19.500 kr. ved kontant betaling. Betaling ved tilmelding.
Mulighed for ratebetaling:
5000 kr. ved tilmelding, derefter 5 rater á  3100 kr. som betales senest 2 uger før modulstart. Prisen for ratebetaling er 20.500 kr.
Næste kursus starter september 2021. Max 6 pladser.
Tilmelding er bindende. Depositum på 5000 kr. Tilbagebetales ved framelding senest 1 md før kursusstart. Ved senere framelding, tilbagebetales depositum ikke.
Undervisningen foregår ved teori, opgaver samt praktiske øvelser. Alle deltagere, skal både være "behandler" og "klient". Man lærer at behandle klienter udefra under kyndig vejledning.
Der vil være opgaver mellem modulerne.
Holdet vil bestå af  6-10 personer.
Undervisningen består af ca. 70 timer incl. pauser og eksamen.
Til hver undervisnings modul, medbringes et tæppe, et lagen, samt en lille pude. Det er mest hensigtsmæssigt, at have løst, behageligt tøj på.
Alle modulerne skal være gennemført og både opgaver, praktik og teori skal være bestået, før Diplom udleveres.
Eleverne er velkommen til selv at medbringe øveklienter, efter aftale med underviseren. Dog behandler man ikke nogen man kender, men bytter klienter men elevkammarat. Der stilles krav til klientens problematik, efter hvilket niveau eleven er på, da eleven skal kunne håndtere forskellige udfordringer efter endt uddannelse. Det er elevens pligt at informere en øveklient, om at de stilles til rådighed for en anden kursist, så klienten på forhånd ved hvad de går ind til.
Som elev hos mig, får du adgang til en fb gruppe som du kan bruge til at stille spørgsmål eller sparre med andre elever.
Jeg anbefaler, at man har gennemført en regressionsterapi hos mig inden uddannelses start.
Tilmelder du dig uddannelsen inden 8 dage efter behandlingen, vil prisen på en regressionterapi hos mig, blive modregnet din indbetaling.
Undervisningstimer: 70 timer incl. pauser. Fordelt på 5 moduler samt et opfølgnings modul. Uddannelsen består af både teori og praktik.
.
Der vil blive serveret kaffe/te samt brød eller kage på alle moduler.
Ændringer i programmet kan forekomme.
Undervisningsmateriale udleveres. Må ikke kopieres

Undervisningsdage:

September:

Oktober:

November

December

Januar: 2022

Opfølgningsdag:

Der skal øves hjemme mellem modulerne.

Der forbeholdes ret til ændringer.