GTM-WMNVWQB
top of page

Lær at guide i regression

profilbillede_edited.png

Anette Rath

Hypnotisør og

Regressionsterapeut

Har vi levet før ?
siden er under redigering
 
Lær at guide gennem tidligere stadier i dette liv, eller i et liv før dette. Lær hvordan du hjælper dine medmennesker, med f.eks at finde et svar på, hvorfor de blev mobbet ? Hvorfor de er angste ?  eller hvorfor har smerter uden påvist grund. 
Lær at håndtere dybe traume og hjælp dem til en større forståelse af karma og hvilken mission de har her i dette liv.
 
Regression er et ufattelig stærkt redskab, til at hjælpe mennesker, der lider af uforklarlige smerter, angst eller lign.
Traume som man har oplevet enten tideligt i sit liv, eller i et liv før dette, kan give problemer i nuværende liv, indtil man opdager, hvad der ligger til grund for problemet. På uddannelsen lærer du, at hjælpe dine medmennesker, til enten at slippe det problem de har, eller lære at forstå og håndtere problemet, på en god måde.
 
Hjælp dem, med at finde svar på de problemer, som de går og tumler med f.eks. "skal jeg lade mig skille" skal jeg flytte til udlandet" osv.
I regression, arbejder vi ud fra, at klienten har alle svar selv, vi er kun deres guide.

EN DAG MED REJSER I ET TIDLIGERE LIV

Brug en dag, til at blive ført tilbage til et tidligere liv og lær selv hvordan man gør.
Dagen vil blive brugt på, at du kan finde ud af, om en fordybelse af hvad regression kan bruges til, vil være noget for dig. På en-dags kurset, vil du ikke lære at føre dybt ned og behandle symptomer, det kræver meget træning at kunne udføre dette korrekt og forsvarligt, men du vil få rig mulighed for, at give og få sjælerejser på dagen.

En ting er sikkert. Du vil gå fra kurset fyldt med nye indsigter og en eller flere oplevelse rigere.

Denne dag er der meget begrænset pladser og derfor er tilmelding bindende. Kun hvis underviser afmelder dagen, tilbagebetales kursusgebyr. Kurste gennemføres ved mindst 6 tilmeldte. Max 12 deltagere på hvert hold.

Alle kan lære at guide i regression, du skal ikke have nogle specielle evner. Du må blot ikke have psykiske udfordringer. Trods medicinering anbefales det ikke at udføre regression på psykisk syge, da man kan få gjort mere skade end gavn. 

 

Nyt hold starter efterår 2022
Ring venligst for mere information på tlf. 28573878
Der undervises på Frederiksberg. (Nøjagtig adresse og dato kommer senere)
Billetter kan købes på billetnet, eller på mobilpay 570202
PRISER:
xxx dag dato kl. 10-17
En-dags kursus. 1595,- incl. let frokost, kaffe, te og lidt sødt.
Tilmelder og betaler du modul 1 på dagen fratrækkes beløbet for en-dagskurset
Modul 1
datoer kommer senere
Undervisningstimer ca. 40 incl pauser
Her går vi i dybden med sjælerejser. og afslapningsteknikker
PRIS: 12.498,- ved kontant betaling. Betaling ved tilmelding.
early bird inden 1.4 kun 10.498,- SPAR 2.000,-
Mulighed for ratebetaling:
Modul 2
Undervisningstimer: Ca. 40 incl. pauser.
Pris: 15.395 early bird 13.395,-
På dette modul, undervises der i hvad  mere regression kan bruges til. Har vi uforklarlige smerter, eller angst for noget, som vi heller ikke ved hvor kommer fra. Hvordan slipper vi angst, stress eller lavt selvværd. Fik vi ikke taget afsked, med en der gik over på den anden side, så er muligheden der nu. Vi lærer at arbejde med alt det, som kan være følsomt at blive konfronteret med og hvordan vi hjælper klienten gennem det, så de får løst deres traume. 
Vi lærer at guide ned i de dybe lag, hvor den dybeste bevidsthed arbejder. Vi spørger guiderne om lov til at opleve det universelle bibliotek, vi lærer at tolke på de informationer vi får af klienten.
Et modul, der kræver, at der arbejdes meget seriøst og ansvarsfuldt. Adgangskrav er at man har været på modul 1 først. For at gennemføre modulet, kræver det at man øver sig på klienter mellem undervisningsdagene. Der er fuld supervision hele modulet, også når der arbejdes hjemme.
Modulet afsluttes med en prøve, som skal være udført tilfredsstillende , før man modtager kursusbevis.
Betaler du begge moduler inden modul 1, er den samlede pris KUN 20.995,-
Dette tilbud kan ikke betales i rater
For begge moduler skiftes man til at være klient og behandler. Sidst på modulerne skal man medbringe "prøvekaniner" Man arbejder ikke med egne "kaniner" da det er meget sværere at arbejde med nogen man kender.
5000 kr. ved tilmelding, derefter 5 rater á  3100 kr. som betales senest 2 uger før modulstart. Prisen for ratebetaling er 20.500 kr.
Næste kursus starter september 2021. Max 6 pladser.
Tilmelding er bindende. Depositum på 5000 kr. Tilbagebetales ved framelding senest 1 md før kursusstart. Ved senere framelding, tilbagebetales depositum ikke.
Undervisningen foregår ved teori, opgaver samt praktiske øvelser. Alle deltagere, skal både være "behandler" og "klient". Man lærer at behandle klienter udefra under kyndig vejledning.
Der vil være opgaver mellem modulerne.
Holdet vil bestå af  6-10 personer.
Undervisningen består af ca. 70 timer incl. pauser og eksamen.
Til hver undervisnings modul, medbringes et tæppe, et lagen, samt en lille pude. Det er mest hensigtsmæssigt, at have løst, behageligt tøj på.
 
Alle modulerne skal være gennemført og både opgaver, praktik og teori skal være bestået, før Diplom udleveres.
Eleverne er velkommen til selv at medbringe øveklienter, efter aftale med underviseren. Dog behandler man ikke nogen man kender, men bytter klienter men elevkammarat. Der stilles krav til klientens problematik, efter hvilket niveau eleven er på, da eleven skal kunne håndtere forskellige udfordringer efter endt uddannelse. Det er elevens pligt at informere en øveklient, om at de stilles til rådighed for en anden kursist, så klienten på forhånd ved hvad de går ind til.
Som elev hos mig, får du adgang til en fb gruppe som du kan bruge til at stille spørgsmål eller sparre med andre elever.
 
Jeg anbefaler, at man har gennemført en regressionsterapi hos mig inden uddannelses start.
Tilmelder du dig uddannelsen inden 8 dage efter behandlingen, vil prisen på en regressionterapi hos mig, blive modregnet din indbetaling.
Undervisningstimer: 70 timer incl. pauser. Fordelt på 5 moduler samt et opfølgnings modul. Uddannelsen består af både teori og praktik.
.
Der vil blive serveret kaffe/te samt brød eller kage på alle moduler.
Ændringer i programmet kan forekomme.
Undervisningsmateriale udleveres. Må ikke kopieres

Undervisningsdage:

Oktober:

November

December

Januar 2022

Februar 2022

Opfølgningsdag:

Der skal øves hjemme mellem modulerne.

Der forbeholdes ret til ændringer.

bottom of page