GTM-WMNVWQB
top of page

Genkaldensesterapi/regressionsterapi
- en sjælerejse

profilbillede_edited.png

Jeg er uddannet regressions terapeut hos Jørgen Elmklint. Healer og clairvoyant.

 

I regressionen føres du tilbage til en oplevelse/hændelse, der er sket i dette liv eller i et tidligere liv.

I din underbevidsthed lagrers fortidens oplevelser og episoder – oplevelser og episoder, som kan være glemt af dit bevidste sind, men som huskes af dit underbevidste sind.

Disse oplevelser er ofte årsagen til, at du i dag oplever bestemte fysiske eller psykiske ‘skrammer’, som du ellers ikke har kunnet forklare. Sådanne ’skrammer’ kan eksempelvis være smerter, fobier, angst, mindreværd, stress, aggressioner, migræner osv. Eller du undre dig måske over, at du bliver ved med at rende ind i et bestemt problem, som f.eks at møde de forkerte mennesker, som ikke gør noget godt for dig.

Du føres tilbage til hændelsen, så du opnår større klarhed over, hvorfor problemet overhovedet er opstået, og hvordan det kan løses på den bedst mulige måde.

Det er også muligt at gennemføre regressionsterapi bare for at få en sjov og lærerig oplevelsesrejse. Under alle omstændigheder vil rejsen give dig dybere indsigt og forståelse for din nuværende situation.

En oplevelsesrejse tilbage til tidligere liv kan være en sjov og informativ oplevelse. Den kan give indsigt og forståelse for ens nuværende liv, og den måde man lever på.

En oplevelsesrejse, der fra starten var tænkt som en oplevelsesrejse, kan vise sig at afsløre oplevelser/hændelser, som bør/skal bearbejdes terapeutisk. Det kan man aldrig vide på forhånd. Hvis dette sker, bør man fortsætte i terapeutisk regi.

 

Hvis problemet skal behandles terapeutisk, kan man ikke forudse, hvor lang tid det vi tage. Derfor lægges tiden altid som den sidste behandling  på dagen i klinikken, ligesom du ikke bør have lavet aftaler efter behandlingen. Hvis behandlingen tager mere end 2 timer, laver vi en fornuftig prisaftale, inden vi påbegynder behandlingen. Normalt tager det omkring en times tid til halvanden. 

Ikke alle er i stand til at komme i den tilstand som det kræver for at komme i en terapi, men langt de fleste kan godt.

Ved Booking, vælg venligst den sidste tid på dagen.

OBS ! Der må ikke være taget nogle former for alkohol eller stoffer samme dag som en Genkaldelsesterapi/regressionsterapi

bottom of page