GTM-WMNVWQB
top of page

Massage

Jeg er uddannet massør hos Jørgen Elmklint i 1992. Jeg mixer min faglige kompetance, da flere af mine uddannelser er massage/massageformer, og jeg skaber derfor min egen teknik.

Massage er mange ting. Det er ikke bare at gå igang og masserer løs på en spændt muskel. Jeg har en baggrund som holistisk afspændingsterapeut. En næsten 4 årig skolegang, hvor der undervises i muskulatur og knoglestruktur. Anatomi, fysiologi og psykologi var også en stor del af undervisningen, da kroniske smerter kan give psykiske ubehag. Når jeg arbejder, hører jeg naturligvis dig, om dit problem. Herefter vurderer jeg hvert muskel jeg arbejder med. Skal musklen strammes op eller slappes af ? De muskler, der ikke er stramme nok, altså bæredygtige nok, kan volde lige så store problemer, som de der er for spændte. Skævheder i kroppen, kan ligeledes rettes op, hvis skævheden skyldes muskulaturen. Netop ved at undersøge hvilke muskler, der bør være mere bæredygtige og hvilke muskler der skal slippe sit tag lidt.

Udover min 4-årige skolegang, har jeg også taget ekstra kursus i sportsmassage, samt uddannelse i almen afslappende massage, healingsmassage, speciel kurser omkring nakke problemer og skulderproblemer.m.m

Vel mødt i min klinik, til en behandling, der er tilpasset netop til dig.

 

 

 

Massage 1 time

Har du muskelspændinger der trænger til at blive løst op for, er denne massageform som minimun at foretrække. Der masseres med olie og du ligger mellem to lagner. Da f.eks. jojobaolie har en gavnlig virkning på huden, bruger jeg min egen blanding af de olier, der har størst gavnlig virkning på huden, tilsat lidt æterisk olie, som giver en behagelig duft, samt har en gavnlig virkning på og i krop og sind.

Tiden er inc. forberedelse, og omklædning. 

 

 

Healingsmassage 1½ time

Er du opspændt og stresset og trænger til at slappe af, er det denne massageform du skal vælge. 

Du kan naturligvis også bestille denne massage og få almindelig massage.

Tiden er incl. samtale og omklædning.

 

 

Nakke/skuldre massage 45 min.

Sidder du med bøjet nakke hele dagen over dit arbejde, kommer der hurtigt smerter og spændinger. Tiden er beregnet til at arbejde grundigt med kun den del af kroppen, der giver dig problemer.

Tiden er incl. Forberedelse.

Hotstone massage 120 min.

Den absolutte ultimative selvforkælelse. Stærkt vanedannende🥰

Lad dig forkæle hele to timer, hvor din krop opvarmes og masseres af de sorte olierede varme lavasten. Den opimale måde at få kroppen til at give slip på dagligdagens bekymringer og gøremål. Læg dig tilrette på den varme massagebriks og slip tankemylder og planlægningen af ugens gøremål.Lad dig forføre ned i en meditativ tilstand og slap 100 % af. Er der nogen der fortjener det, er det dig !

 

120 minutter incl. Forberedelse.

Seddel til rengøring

Jojoba Oliens effekt på huden:

Jojobaolie bekæmper de mindre former for inflammation i huden, hvilket beviser dens antibakterielle egenskaber. Disse egenskaber skyldes, at den har et stort indhold af jod, som i forvejen benyttes på hospitaler til at rense inficerede sår, men det naturlige indhold er dog ikke nær så koncentreret, men det betyder dog, at den stadigvæk har den antiinflammatoriske effekt på infektionerne. 

Jojobaolien er ikke længere effektivt nok til at blive benyttet i moderne medicin, men den er til gengæld stadigvæk godt til at bekæmpe bumser og den urene hud, da den kan rense huden og fungere som antibakterielt middel, der fjerner infektionen i bumserne. Dette gør olien relevant til den generelle bekæmpelse af akne, hvor det er vigtigt, at holde huden ren og bekæmpe og forebygge de infektioner, der opstår i forbindelse med aknen. Rødmen og små hævelser fra mindre skader på huden kan også bekæmpes, grundet det samme antibakterielle egenskaber. En af grundene til at jojobaolien er så sund for huden er på grund af, at den minder meget om den olie, som huden selv producerer til at beskytte huden. Her kan jojobaolien gå ind og hjælpe til, hvis man har en hud, der ikke producerer nok af denne olie. 

Forbehold:

Hvis du er gravid eller tror du er det, så oplys venligst omkring det inden behandlingen starter. Der er områder man ikke behandler og æteriske olier man ikke må bruge, hvis klienten er gravid eller ammer, da man i mange tilfælde ikke er sikker på, hvorvidt de æteriske olier, kan gå ind og påvirke barnet.

Oplys derfor altid, hvis du har mistanke om at være gravid, så bruger jeg ren mandelolie, som er et produkt der ikke påvirker det ufødte barn.

 

 

bottom of page